Ruime vijfkamer woning

Beukelsweg 81a2

Ruime vijfkamer woning

augustus 24, 2020 Uncategorized 0

Ruime 5 kamer woning (99 m2 / 327 m3) Rotterdam
Na 22 jaar met veel liefde en geluk gewoond te hebben op de Beukelsweg 81a2 verkoop ik vanwege samen wonen nu met pijn in mijn hart mijn ruime 5 kamer appartement uit 1928. De woning is volledig gerenoveerd en met een vanaf prijs van 3.000e per m2 voordelig geprijsd. Het Centraal Station met een hogesnelheidstrein naar Schiphol/Amsterdam en het altijd bruisende centrum van Rotterdam ligt op nog geen 15 minuten lopen!

Indeling:
De woning kent in totaal 5 kamers, waarvan 4 aan de zonnige straatzijde. Mede gelet op de indeling van de kamers is het een geweldige starterswoning voor mensen die in Rotterdam, Schiedam, Delft, Den Haag of Amsterdam werken en/of studeren en/of beleggingsobject waarbij de kamers kunnen worden verhuurd aan u kinderen, studenten, expats of via Airbnb. Kamers in de buurt worden gemeubileerd verhuurd tussen de € 600,00 en € 850,00 per maand.

Staat:
De woning is in zijn geheel voorzien van nieuwe wentel/kiep ramen met HR+ glas (2010), nieuwe HR c.v. installatie (2013), nieuwe keuken (2011) en badkamer (2019). Verder worden er nu gesprekken gevoerd met de andere eigenaren om een dakopbouw van 25m2 incl dakterras te kunnen realiseren om de woning voor gezinsuitbreiding of ouderenzorg levensbestendig te maken. Verder is de stadsriolering in 2019 volledig vernieuwd.

Wacht niet langer:
Volgens het cbs blijven de huizenprijzen vanwege de lage rente nog wel even stijgen. Bovendien is door de stikstof bouwstop sprake van alsmaar groter worden woningnood. Wacht dus niet langer en sla nu je slag. In 2021 kunnen de huizen zomaar weer 5% in waarde stijgen. Bieden kan vanaf 280.000 euro

Prijs:
Met een vraagprijs van 3.000 euro per m2 is de woning uiterst scherp geprijsd. Bijkomend voordeel de woning is per direct beschikbaar en kan met de huidige inrichting direct op airbnb voor +/- 60 tot 90e per nacht (= 1.800 tot 2.700 euro per maand) aangeboden worden.

Bijzonderheden:
Isolatie: kunststof kozijnen en dubbel glas
Eigen grond: geen pacht
Bouwjaar: 1928
Bijdrage VVE: € 100,-
Verwarming: d.m.v. AEG c.v. combiketel uit 2013
Woonoppervlakte: 99 m²
Inhoud: 327 m³
Rotterdam Wet: voor deze woning is geen huisvestingsvergunning voor eigenaren/huurders nodig

Parkeren:
Er is geen wachtlijst voor een parkeervergunning. Parkeren is na 18:00 en in het weekend gratis. In de directe omgeving (300 m.) zijn er ook tientallen gratis parkeerplaatsen.

Bezichtiging:
Tegen betaling van 75e (vooraf te voldoen adhv een betaallink) krijgt u op elk gewenst moment (ma-vr van 10.00 tot 22.00 in het weekend van 10-18.00) een rondleiding van de eigenaar en tijdens deze rondleiding kunt u onder het genot van een vers kopje koffie of thee de woning bezichtigen en na afloop krijgt u ook een kopie van de splitsingsakte, een roerende goederen lijst ter overname en een document met nog tientallen andere foto’s mee.

Kosten koper:
De woning wordt kosten koper verkocht. Dat wil zeggen de notariskosten en de overdrachtsbelasting zijn voor de koper. Ook het opstellen van een bouwkundig rapport, het taxeren van de woning of het inschakelen van een aankoopmakelaar is voor kosten van de koper.

Locatie:
De ligging van dit appartement is uitstekend er stoppen twee buslijnen voor de deur. Buslijn 38 verbindt Rotterdam Centraal met Schiedam Centraal Station en buslijn 32 verbindt het Erasmus Medisch Centrum, de Hogeschool Rotterdam, het Museum Park, de Witte de With, de Markthal en Station Blaak en andere trein- en/of metrostations. Verder liggen de tramlijnen 21 en 24 richting de Erasmus Universiteit en 23 richting IJsselmonde op 3 minuten loopafstand. Bus 40 brengt je vier keer per uur in slechts 24 minuten naar de TU Delft. Met de auto zit je zo op de A13, A20 (1,6 km) en A4 (6 km).

Winkels, horeca, uitgaan en sporten:
De AH, de Hema, Kruidvat, Lidl en andere populaire winkels liggen op loopafstand. Verder ligt er om de hoek het Vroesenpark met daarin de hoofdingang van de Dierentuin Blijdorp het Neptunes Honkbalstadion, een voetbalvereniging, een atletiekvereniging, een hockeyvereniging en de populaire fitnesscentrum David Lloyd en Fit For Free. Verder vind je in de direct nabijheid ook
Sparta (de oudste voetbalclub van Nederland), tennisbanen, een zwembad, en een volleybal vereniging. Op nog geen 10 minuten lopen ligt het Historisch Delfshaven met zijn vele restaurants en café´s.

Scholen:
Met 2 basisscholen, 4 scholen voor het voortgezet onderwijs het Marnix Gymnasium, het Lyceum Rotterdam, Wolfert Tweetalig, de Van Hogendorp School en de Rotterdam International Secondary School zitten ouders met kinderen gebeiteld. Kinderen die zich vervelen kunnen verder hun hart ophalen bij een van de vele sport- en/of cultuurverenigingen, de Educatieve Tuin Nederland, de natuurspeeltuin De Speeldernis, de stadsmanege of de scoutingvereniging aan de Schie.

Disclaimer:
Hoewel deze advertentie met uiterste zorg is samengesteld, kan zij onjuistheden bevatten. Aan deze onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend. Twijfelt u aan de juistheid van de gegevens, vraag dan een en ander na of kom nog een keer kijken. Probeer te allen tijde alle voor u relevante informatie vooraf te verkrijgen.