Indeling

Beukelsweg 81a2

Begane grond:

Entree met gedeelde trapopgang naar eigen voordeur op de 3e verdieping. De trapopgang is geheel voorzien van stucwerk en gestoffeerd.

Derde verdieping:

 • Overloop
  De overloop geeft toegang tot de grote woonkamer, de hoofdslaapkamer, een ruime keuken, een kleine voorkamer en ruim toilet.
 • Woonkamer (6,20 x 4,50)
  De grote woonkamer van ca. 28 m2 met hoog plafond (2,80 m.) heeft prettig licht door de twee ramen in de erker van waaruit u naar weerszijden in de straat kunt kijken. Vanuit de woonkamer heeft u ook uitzicht op de Schie.
 • Hoofdslaapkamer (4,20 x 4,50)
  De hoofdslaapkamer is ca. 19 m2 groot en heeft een licht blank eiken laminaat en kent vier grote ramen.
 • Keuken (2,20 x 4,50)
  De ruimte, smaakvolle L-keuken aan de achterzijde van 10m2 is voorzien van alle moderne inbouwapparatuur als gaskookplaat, combimagnetron en vaatwasser. Naast deze inbouwapparatuur staat er ook nog een grote 240l koel-vriescombinatie. Onder het aanrecht vindt u de watermeter.
 • Voorkamer (2,20 x 2,00)
  In de kleine voorkamer van 4,4 m2 zit de meterkast met een moderne stoppenkast, slimme meter en gasmeter. De voorkamer wordt nu gebruikt als werkkamer.
 • Toilet (1,40 x 1,80)
  Het ruime toilet van 2,5 m2 heeft een klein wastafeltje en een vrij nieuw toilet. De toiletruimte is voorzien van modern tegelwerk. Zonlicht in het toilet komt via 8 glazen bouwstenen.

Vierde verdieping:

Overloop
De overloop heeft een groot daklicht en geeft toegang tot de 2e slaapkamer, een ruime badkamer en een kleine voorkamer. Hier komt in de toekomst ook de trap naar de dakopbouw en -terras.

2e Slaapkamer (3,50 x 4,20)
De opvallend zonnige, ruime slaapkamer van 15 m2 werd in het verleden als studio/atelier en nu als gastenkamer gebruikt.

Badkamer (2,00 x 4,20)
De ruime badkamer van 8,4 m2 kent een tweepersoonsbad en mooi wastafelmeubel. In de badkamer vindt u ook de c.v. ketel en de wasmachine-aansluiting. De badkamer heeft een daklicht en een groot raam van (acht) glazen bouwstenen waardoor zonlicht de badkamer volop verlicht.

Kleed/waskamer (2,20 x 2,40)
De kleine voorkamer van 9 m2 gebruik ik als een walk-in-closet met daarin een grote kledingkast en wasrek. De kamer kan natuurlijk ook uitstekend als 3e slaapkamer in gebruik genomen worden.