Overige

Beukelsweg 81a2

Bijzonderheden:
Isolatie: kunststof kozijnen en dubbel glas
Eigen grond: geen pacht
Bouwjaar: 1928
Bijdrage VVE: € 100,-
Verwarming: d.m.v. AEG c.v. combiketel uit 2013
Woonoppervlakte: 99 m²
Inhoud: 327 m³
Rotterdam Wet: voor deze woning is geen huisvestingsvergunning voor eigenaren/huurders nodig

Parkeren:
Er is geen wachtlijst voor een parkeervergunning. Parkeren is na 18:00 en in het weekend gratis. In de directe omgeving (300 m.) zijn er ook tientallen gratis parkeerplaatsen.

Locatie:
De ligging van dit appartement is uitstekend er stoppen twee buslijnen voor de deur. Buslijn 38 verbindt Rotterdam Centraal met Schiedam Centraal Station en buslijn 32 verbindt het Erasmus Medisch Centrum, de Hogeschool Rotterdam, het Museum Park, de Witte de With, de Markthal en Station Blaak en andere trein- en/of metrostations. Verder liggen de tramlijnen 21 en 24 richting de Erasmus Universiteit en 23 richting IJsselmonde op 3 minuten loopafstand. Bus 40 brengt je vier keer per uur in slechts 24 minuten naar de TU Delft. Met de auto zit je zo op de A13, A20 (1,6 km) en A4 (6 km).

Winkels, horeca, uitgaan en sporten:
De AH, de Hema, Kruidvat, Lidl en andere populaire winkels liggen op loopafstand. Verder ligt er om de hoek het Vroesenpark met daarin de hoofdingang van de Dierentuin Blijdorp het Neptunes Honkbalstadion, een voetbalvereniging, een atletiekvereniging, een hockeyvereniging en de populaire fitnesscentrum David Lloyd en Fit For Free. Verder vind je in de direct nabijheid ook Sparta (de oudste voetbalclub van Nederland), tennisbanen, een zwembad, en een volleybal vereniging. Op nog geen 10 minuten lopen ligt het Historisch Delfshaven met zijn vele restaurants en café´s.

Scholen:
Met 2 basisscholen, 4 scholen voor het voortgezet onderwijs het Marnix Gymnasium, het Lyceum Rotterdam, Wolfert Tweetalig, de Van Hogendorp School en de Rotterdam International Secondary School zitten ouders met kinderen gebeiteld. Kinderen die zich vervelen kunnen verder hun hart ophalen bij een van de vele sport- en/of cultuurverenigingen, de Educatieve Tuin Nederland, de natuurspeeltuin De Speeldernis, de stadsmanege of de scoutingvereniging aan de Schie.