Omgeving

Beukelsweg 81a2

Parkeren:
Er is geen wachtlijst voor een parkeervergunning. Parkeren is na 18:00 en in het weekend gratis. In de directe omgeving (300 m.) zijn er ook tientallen gratis parkeerplaatsen.

Locatie:
Dit appartement staat aan de Beukelsweg in Delfshaven en dankzij twee buslijnen pal voor de deur ben je met een paar haltes op het Rotterdam Centraal of Schiedam Centraal Station (buslijn 38) of het Erasmus Medisch Centrum, de Hogeschool Rotterdam, het Museum Park, de Witte de With, de Markthal en Station Blaak (buslijn 32) van waaruit je met de trein eenvoudig naar Amsterdam, Schiphol, Den Haag, Utrecht, Breda, Eindhoven of Antwerpen reist. Verder liggen de tramlijnen 21 en 24 richting de Erasmus Universiteit en 23 richting IJsselmonde op slechts 3 minuten loopafstand. Bovendien brengt bus 40 op 8 minuten lopen je vier keer per uur in slechts 24 minuten naar de TU Delft en met de auto zit je zo op de A13, A20 (1,6 km) en A4 (6 km).

Plattegrond Beukelsweg 81a2 en afstanden tot de snelweg, Rotterdam Centraal Station en andere belangrijke plekken in de directe nabijheid.